Er du interessert i Bridge?

Velkommen til oss! Øst-Finnmark har i mange år hatt gode bridgespillere på både amatørnivå og i konkurranser – både på norsk topp-nivå og som kan hevde seg internasjonalt. Vittige tunger sørpå hevder vi har et naturlig fortrinn her oppe – med mørketid og snø gjerne ni måneder av året er Øst-Finnmark ideelt for å holde seg innendørs og befatte seg med kortspill døgnet rundt.Kretsen vår består av fire aktive klubber hvor nye og gamle medlemmer alltid er velkomne til sosiale lag, sammenkomster og vennskapelige tevlinger. Om du ikke bor i en av disse kommunene er det bare til å kontakte nærmeste klubb for å finne et miljø hvor du kan komme og treffe likesinnede kortfrelste.

Båtsfjord Bridgeklubb (nr. 2530)

Stiftet i 1956. Møt opp på Båtsfjord Euro Polar hotell hver tirsdag for å bli med og spille. Formann og kontaktperson er Sverre Heggelund.

Kirkenes Bridgeklubb (nr. 2540)

Siden 1939. Inviterer til spillekvelder hver tirsdag kveld kl. 18 på Scandic hotellet i sentrum. Klubbleder er Arild Basma. Husk at du nå kan støtte klubben med din Grasrotandel når du spiller hos Norsk Tipping!

Nordkyn Bridgeklubb (nr. 2550)

Stiftet tilbake i 1952. Inviterer medlemmer og andre interesserte til spillekvelder på Bridgehuset mandag kveldene kl. 18 og annenhver mandag i Kjøllefjord på LHL’s Kafe. Klubbleder og kontaktperson er Trond H Olsen.

Vadsø Bridgeklubb (nr. 2570)

Spilles tirsdager fra kl. 18 på Hotell Scandic Vadsø. Klubben har vært i vigør siden 1931. Ledes av Marit Zahl Jonassen.Hvis du ønsker å lese mer om bridge har du kommet til rett side! Her finner du bridge-relaterte artikler, som kan passe for både nybegynnere og erfarne spillere.